KLIK

Vlatka Vidiček-Dam

vlatka vidiček-dam Rođena sam 10.lipnja 1966. godine u Kutini. Odrasla u idiličnim Lipovljanima. Srednju školu, odgojno-obrazovnog smjera, okončah u svom rodnom gradu i postadoh suradnik u nastavi. Potom sam studirala Geografiju na PMF-u u Zagrebu te diplomom stekla zvanje profesora spomenute nauke. Od 1990. predajem geografiju i astronomiju u Osnovnoj školi Mate Lovraka u Crkvenoj ulici u Kutini. U ovom gradu od tada i živim. Udana sam, majka dva sina. U Društvu Naša djeca vodim likovnu radionicu, izrađujem scenografije, lutke i kostime za predstave. Sudjelovala sam tek na nekoliko izložaba i likovnih kolonija. Crtam od kako sam savladala držanje pisaljke u ruci, ali sam uvijek morala prije obaviti one ozbiljnije zadatke u životu (učiti, raditi, roditi, kuhati, spremati...) da bih se smjela igrati sa bojama... E, sad mi je dosta i od sada ću češće slikati!! Zato sam i postala članica KLIK-a, jer je to lakše izvedivo u društvu istomišljenika.

Kontakt : Kutina, Ulica kneza Domagoja 10,
wwdamm@gmail.com